Referenties

“Een dag in de week komt IJsbrand bij ons op kantoor. Ideaal! Hij doet dan de administratie, verzorgt de correspondentie, handelt de post af en – als het zo uitkomt – neemt hij ook de telefoon aan.
Wij werken al een jaar of vijf op deze manier samen en dat bevalt mij heel goed.

IJsbrand werkt snel, is betrokken, staat altijd voor ons klaar en is een prettig persoon om mee om te gaan. Of ik hem bij collega-ondernemers zou aanbevelen? Liever niet, want dan zijn wij hem straks kwijt… Maar dat ik een tevreden klant ben, is een ding dat zeker is.”

Jean-Lout Delacourt

Claushuis Groep (Den Haag)

“Als ik in het verleden naar mijn boekhouder ging, zag ik daar steeds tegenop. Ik kreeg weinig begeleiding en advies, terwijl het toch om belangrijke zaken gaat. Daar voelde ik mij onprettig bij en daarom ben ik in 2012 overgestapt naar RYM Administratie & Advies.

Met IJsbrand heb ik een vertrouwensband opgebouwd. Ik kan altijd bij hem aankloppen en hij hanteert een duidelijk en fair tarief. Hij denkt met mij mee, adviseert me en neemt de tijd voor me. Kortom, een zeer prettige samenwerking.”

René Venema

Diertotaal Dekkershoek (Den Haag)

“Bij een groot administratiekantoor zou ik mij niet thuis voelen. Ik vind het prettig dat ik altijd met IJsbrand te maken heb en niet met allerlei verschillende medewerkers. Hij weet precies hoe mijn bedrijf in elkaar zit, kent mij inmiddels aardig goed en heeft dus vaak aan een half woord genoeg. Hij is ook echt heel betrokken en ik kan met mijn vragen altijd bij hem terecht.

IJsbrand doet voor mij de jaarrekening en de loonadministratie. Ideaal! Het bijhouden van een loonadministratie is zo ingewikkeld dat volgens mij de overheid het zelf nog niet eens begrijpt. Daar ga ik mij dus niet in verdiepen en dat laat ik mooi allemaal aan IJsbrand over. Ieder z’n vak!”

Huub van Adrichem

Slagerij de Bruin (De Lier)

“Ik ben in 2011 met mijn bedrijf gestart. Ik werk als onderaannemer in de infrastructuur: wij leggen gas, water en elektra aan in opdracht van grote aannemers. Via mijn verzekeraar ben ik bij RYM terechtgekomen. Ik zocht een administratiekantoor waar ik goed en vooral ook snel geholpen word. Nou, dat zit bij IJsbrand wel goed. Als ik op vrijdag een vraag stel, krijg ik vaak gewoon in het weekend al antwoord. Daar hou ik van. We werken echt heel prettig samen.
Onlangs had ik een belangrijk gesprek bij een grote opdrachtgever en toen is IJsbrand meegegaan. Super toch?”

Twan van Ruijven

TVR Techniek B.V. (De Lier)

“IJsbrand verzorgt voor ons de loonadministratie. Bij Kwest werken 150 medewerkers, dus dat is best een verantwoordelijkheid. Wij doen alle voorwerkzaamheden en één keer per maand komt IJsbrand op kantoor om alles in het systeem in te voeren.

Ik vind het heel belangrijk dat er in de salarissen geen fouten worden gemaakt en doordat onze medewerkers van de administratie en IJsbrand echt samen optrekken en samenwerken, gaat dat prima. Hij is goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving en dat geeft zekerheid.

Ik vind het ook prettig dat de lijnen zo lekker kort zijn. Of er nu vanuit de directie een vraag gesteld wordt of door een van de medewerkers: IJsbrand komt altijd snel met een adequaat antwoord.”

Liesbeth Koornneef

Stiching Kwest (Westland)

“Ik vind het erg handig dat RYM administratie & advies bij mij in de buurt zit. Kan ik makkelijk even binnenlopen als ik een vraag heb of iets moet afgeven. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden dat ik daar klant ben. IJsbrand luistert goed en denkt mee over allerlei ondernemersvragen. Ik heb verstand van auto’s en voor andere zaken schakel ik graag een specialist in. Ben ik van een eenmanszaak naar een VOF gegaan: dat traject heeft hij prima begeleid. Ook fijn: IJsbrand heeft geen 9-tot-5-mentaliteit en ik kan hem ook in het weekend gerust via Whatsapp wat vragen. Ja, ik ben echt heel tevreden.”

Jan de Bruin

JDB Autoservice (De Lier)

” Mulderonsite b.v. is een kleine dienstverlenende onderneming o.a. actief op het gebied van business consultancy en administratieve ondersteuning op lokatie. Maar ook in de virtuele wereld bieden wij onze expertise zoals strategie voor online business via Mulderonline. Onze aanpak is de Westlandse; zonder onzin maar ondernemend en met zoveel mogelijk plezier!

Hierin vonden wij al snel aansluiting met RYM administraties. Ze verwerken onze facturen, lonen, jaarstukken etc. en adviseren ons over hoe ons bedrijf het beste financieel in te richten. Precies wat wij nodig hebben, geen afhandelaars maar slimme gasten die onze (on)mogelijkheden als ondernemer snel doorzien en hierop acteren. Onze vragen worden vlot en concreet beantwoord zonder onzin en altijd met plezier.

Peter Mulder

Mulderonsite B.V. (De Lier)