Nieuws

RYM 10 jaar

10-jarig bestaan RYM

Op 27 januari 2020 vierde RYM Administratie & Advies B.V. haar 10 jarig bestaan. Dat verdiende een gebakje uiteraard!

 

Auto reclame 2020

Auto reclame

In januari hebben wij onze auto’s voorzien van bedrijfslogo’s. Niet dat wij zoveel in de auto zitten maar voor die keren dat we naar klanten met de auto gaan, zijn we wel leuk zichtbaar. We komen graag naar u toe, lopend, op de fiets of in de auto.

 

NOAB ledendag

NOAB ledendag

Onlangs zijn IJsbrand en Richard naar de NOAB ledendag geweest. Sprekers waren onder andere Simeon Tienpont bekend van de Volvo Ocean Race en Michiel Muller bekend van onder andere Picnic supermarkt. Beide zeer inspirerende sprekers. Verder nog enkele Walk-in sessies bijgewoond waaronder het NOAB kantoor van de toekomst. Hier gaan IJsbrand en Richard binnenkort op bezoek om te kijken hoe RYM administratie & advies zich verder kan verbeteren.

 

Corsa international

Corsa Group (De Lier) behaald MPS Global GAP en Grasp

In maart 2019 vroeg Corsa Group aan RYM of wij de begeleiding konden doen van de certificering van Global GAP en GRASP. Richard heeft dit opgepakt en samen met Michel van Corsa is dit project in 3 maanden gerealiseerd en zijn beide certificaten behaald.

 

IJsbrand Financieel Planner

IJsbrand Eikelenboom Financieel Planner

IJsbrand Eikelenboom is geslaagd voor Financieel Planner. Na een halfjaar hard studeren is IJsbrand geslaagd voor zijn examen FPP Financieel Planner. Hij mag zich vanaf heden Financieel Planner noemen en kan klanten nog beter adviseren in hun financiële toekomst.

 

h

Nieuwsbrieven

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief 16-12-2020